Vinn fina priser i insamlingslotteriet!

ncr16_03_lotteriet

Med två dagar kvar av årets insamling lanserar vi en nyhet – insamlingslotteriet! Skänk minst 50 kronor till Nationalskådarbössan och fyll i ditt namn och din adress i vårt enkla lotteriformulär så är du med i utlottningen av följande fina bok- och konstpriser:

BOKPRIS: Det kritikerrosade mästerverket ”Ölands fåglar” av Pav Johnsson (red), som namnet till trots är fantastisk läsning för alla fågelskådare i Sverige, oavsett hemort. Har du redan boken eller mot förmodan hellre vill ha något annat går det att byta vinsten mot ett presentkort på 400 kronor hos Naturbokhandeln.

KONSTPRIS: En litografi med fågelmotiv som du normalt endast kan erhålla genom att skänka 5000 kronor eller mer till Ottenby fågelstation. Vinnaren väljer ett av följande tre motiv: ”Sommargyllingar från Capri” av Staffan Ullström, ”Strandskata” av Staffan Ullström eller ”Brushanespelet” av Gunnar Brusewitz.

Du som redan har skänkt 50 kronor eller mer under veckan som gått får naturligtvis också vara med i lotteriet, du behöver inte skänka igen för att vara med (även om du gärna får förstås). Fyll bara i formuläret på tinyurl.com/skadarhjalpen så är du med.

SPRID GÄRNA INFORMATIONEN OM INSAMLINGSLOTTERIET TILL SÅ MÅNGA NI KAN! JU FLER SOM ÄR MED DESTO MER PENGAR KAN VI SAMLA IN TILL FÅGELFORSKNINGEN VID OTTENBY FÅGELSTATION.