Topplista, rapportering och inbetalning

Topplistan_ncr14

Nu är topplistan och alla rapport- och inbetalningsinstruktioner uppdaterade, så nu är vi helt redo att dra igång! Fram till vi är igång på riktigt visar topplistesidan bara ovanstående informationsruta, men så fort de första rapporterna med syftet ”Skådarhjälpen” börjar rapporteras till Artportalen på fredag kommer listorna att börja visas. Individuella topplistor finns för såväl hela Sverige som för varje rapportområde. Dessutom finns, precis som i Musikhjälpenrallyt i vintras, en procentsiffra för varje rapportområde som visar hur stor del av rapportområdets sammanlagda junisumma 2010-2013 som rapporterats under Nationalcykelrallyt. Det är med hjälp av denna art-% vi tävlar rapportområdena emellan. Vi hoppas på en rafflande kamp mellan alla områden som kommer att delta, så se till att engagera så många som möjligt av dina skådarvänner! En instruktionssida för dig som inte är van vid att rapportera till Artportalen, eller inte minns hur man rapporterar med ett syfte, finns på den här sidan.

Via mobilen kommer du enklast åt topplistan genom att gå in här på www.skådarhjälpen.se och klicka fram menyn överst på sidan. Då hittar du Topplistan direkt under Nationalcykelrallyt. Via en dator eller högupplöst surfplatta hittar du också en dedikerad sidomeny med alla direktlänkar för Nationalcykelrallyt 2014 här till höger. Topplistan är precis som www.skådarhjälpen.se anpassad för mobilvisning och funkar lika bra hur du än väljer att komma åt den.

Inbetalning sker den här gången via direktinbetalning till BirdLife Sveriges Projekt ortolansparv när tävlingen är avslutad. Mer info om hur du gör hittar du på den här sidan.

Nu räknar vi ner! 33 timmar kvar …