Sprid Nationalcykelrallyt!

cykelinfo2014

På fredag är det dags! Det är Sveriges nationaldag och premiär för Nationalcykelrallyt. I vintras var vi 150 skådare som tävlade på rapportområdesbasis i Musikhjälpenrallyt, och sällan har en skådartävling varit så kul. Nu är det dags för revansch. Till cykel! För att få till en så rafflande kamp som möjligt mellan så många rapportområden som möjligt behöver vi få så många skådare som möjligt att delta. Med fem dagar kvar är det alltså dags att sätta igång operation deltagarvärvning! Du kan hjälpa till så här:

1. Via Facebookevenemanget: Tävlingen blir ännu roligare om alla som är med har någonstans att mötas. Någonstans att diskutera med varandra, och sporra varandra. Därför finns nu ett Facebookevenemang för Nationalcykelrallyt skapat. Lägg till dig själv och bjud in alla du känner som du tror är intresserade. Du hittar evenemanget här: https://www.facebook.com/events/279512692222611/?ref=5 (evenemanget är öppet för alla).

2. På hemsidor och forum: Hjälp gärna till med att få ut informationen på lokala hemsidor, i forum eller andra diskussionsgrupper (t ex fågelrelaterade grupper på Facebook). Behöver ni lite officiell information till en nyhetsnotis eller liknande finns ett nytt informationsblad och några loggor nu här på hemsidan under Press/Media.

Nu börjar vi sprida! På fredag börjar vi cykla.