Lärkrutesummering och lotterivinnare

Då så, då var allt summerat och lottdragningen avklarad! Tillsammans samlade vi som deltog i artbingot och Nationalcykelrallyt in 2907 kronor, vilket enligt Naturbokhandelns köpbeskrivning för lärkrutor skulle motsvara 58 lärkrutor. Tack för det alla som var med! När ni nästa år ser en sånglärka kan ni tänka att ni kanske varit med och bidragit till att just den lärkan sjunger lite gladare 🙂
 
Och nu till vinnarna i Nationalskådarlotteriet! Varje bingobricka eller var 25:e incyklade art gav ju en lott i lotteriet tillsammans med ett par bonusmöjligheter i form av sedda sånglärkor eller helfyllda brickor. Och efter ett avancerat system av lappar, digitala algoritmer och minutiös övervakning av fem oberoende sånglärkor blev följande tre namn dragna ur hatten:
  • Gabriella Rinaldo – Presentkort på 10 % av insamlingsvärdet (291 kr) hos Naturbokhandeln
  • Tilde Costello – Presentkort på 5 % av insamlingsvärdet (146 kr) hos Naturbokhandeln
  • Lotta Johansson – Litografi från Ottenby
Av dessa deltog Gabriella med 4 lotter, Tilde med 2 lotter och Lotta med 8 lotter. Stort grattis till vinnarna (ni blir inom kort kontaktade via mejl), och återigen tack alla som deltog! Ha en finfin sommar så samlar vi vidare i Musikhjälpen i december!