En vecka kvar – här kommer lite mer detaljer

ncr15_01_skräntärna

Med bara en vecka kvar till nationaldagen är det nu klart att årets insamling i Nationalcykelrallyt kommer att gå till BirdLife Sveriges skräntärneprojekt. Klicka på bilden ovan för att läsa mer om projektet.  Denna majestätiska tärna är väl värd ett cykelrally. Och nu får den ett.

När det gäller topplistan och Artportalen är det dessvärre så att den specialdesignade topplista vi använt tidigare år inte hunnit uppdateras för att fungera med nya Artportalen, så vi kommer inte kunna erbjuda en riktigt lika raffinerad status på hur alla ligger till. Men på något sätt kommer vi i alla fall kunna följa tävlingens framfart genom en alternativ topplista. Mer info om exakt hur det kommer att se ut kommer mot slutet av nästa vecka när starten närmar sig. Håll utkik här, på Facebook eller på Twitter.

Hjälp gärna till att sprida information om Nationalcykelrallyt den närmaste veckan via alla kanaler du har tillgång till, så hoppas vi att vi blir många som deltar i år också! Ett nytt infoblad med all info du behöver för att till exempel skriva en nyhet till en blogg eller hemsida finns här. Och kom ihåg att påminna alla som inte tycks vilja cykla att det faktiskt går precis lika bra att gå, namnet på rallyt till trots. Är du osäker på vad som gäller finns reglerna här!