6554 incyklade kronor!

cykel14_slutsumma

Så här tre veckor efter målgången i den första upplagan av Nationalcykelrallyt kan vi konstatera att årets premiär blev en succé! Över 60 personer deltog, deltagandet var spritt över stora delar av landet, och tillsammans cyklade vi in 6 554 kronor* till BirdLife Sveriges/SOF:s fågelskyddsprojekt för att rädda ortolansparven, Projekt ortolansparv. Stort tack till alla som var med! Hoppas ni var många som upptäckte tjusningen med cykelskådning, och sprider den vidare till skådande bekanta. Nästa år kör vi igen, och då försöker vi få med ännu fler på denna trampsuccé!

Sammanlagt har vi nu inom Skådarhjälpens ramar skådat in 26 604 kronor till en bättre värld (om man räknar med 2012 års insamling till Musikhjälpen under namnet Skådarhjälpen, som det året inte innefattade någon tävling)! Och naturligtvis blir det ett nytt Musikhjälpenrally i december i samband med årets upplaga av Musikhjälpen, som den här gången kommer gå av stapeln i Uppsala. Men först har vi ett höststräck att beskåda … På återseende i december!

* Summan 6 554 kronor är den summa som kommit in till BirdLife Sverige/SOF fram till och med den 3 juni. Skulle ytterligare pengar komma in i efterhand justerar vi upp siffran efter att sommaren är över. Har du glömt sätta in ditt bidrag går det alltså fortfarande bra att fylla på ortolanpotten. Inbetalningsinstruktioner hittar du här.