Tredje dagen: Glöm inte uppdatera bössan!

mhr14_02_dag3

 

Tredje dagen är till ända, och nu är också Musikhjälpensändningarna igång på riktigt sedan ett dygn tillbaka. Summerar vi tre dagars tävlande ser vi att deltagarantalet ökar stadigt, och vi är nu uppe i 117 stycken – nästan 50 fler än efter första dagen! Men vi vill förstås gärna bli ännu fler, så fortsätt att engagera alla ni stöter på! Artmässigt har det också gått stadigt framåt och vi är nu uppe i hela 162 arter. För tillfället leder Öland 1,5 % före Göteborg, men det böljar lite fram och tillbaka i toppen och varken Stockholm eller Närke är särskilt långt efter.

Insamlingsbössan tickar också stadigt uppåt och är nu uppe i 2750 kronor. Tittar man på hur många kryss som registrerats hittills (3613 stycken) och stämmer av det mot donationsstegens 25-kronorsintervall borde den dock ligga på det dubbla ungefär. Därför kommer här en liten uppmaning till dig som inte testat bössan ännu: Betala gärna in dina artsummor till bössan kontinuerligt allteftersom du kommer upp till nästa nivå i donationsstegen! Visserligen går det rent tekniskt lika bra att betala allt på söndag, men det är roligare att se bössans värda växa under veckans gång. Och dessutom kan det vara bra att testa så att allt fungerar som det ska med dina mobilbetalningar, så det inte blir stressigt att lösa eventuella problem på söndag. Alltså: När du sett din första art, betala in 25 kronor. När du sett din 26:e art, betala in 25 kronor till. Och så vidare. Känner du dig osäker hittar du alla detaljer här.

Till sist: ett förtydligande till er som har kontantkort eller jobbabonnemang (men ska betala privat) och undrar hur ni ska gå tillväga för att skänka pengar. Båda dessa varianter fungerar utmärkt med WyWallet, som är den tjänst alla betalningar till Musikhjälpen går via. Det man gör med jobbabonnemang eller kontantkort är att man går in på WyWallets hemsida och registrerar ett konto. Kontot knyts till mobilnumret och dina personuppgifter, så ditt jobb blir alltså inte inblandat även om du har ett jobbabonnemang. I samband med registreringen anger du om du vill betala mot faktura i efterhand eller om du vill ladda upp pengar på ditt WyWallet-konto med VISA-kort i förhand. Sen är det bara att sms-betala som vanligt, då kommer det inte dras på din mobilfaktura utan via den betalningsmetod du valt i ditt WyWallet-konto. Samma sak gäller för kontantkort. Registrera dig och välj betalningsmetod, sedan är det bara att sätta igång och sms:a.

Imorgon är det onsdag. Då kör vi igen!