Topplista och rapportinstruktioner

Topplistan

Nu är alla rapport- och topplistefunktioner klara, så nu är vi helt redo att dra igång! Fram till vi är igång på riktigt visar topplistesidan bara ovanstående informationsruta, men så fort de första rapporterna med syftet ”Skådarhjälpen” börjar rapporteras till Artportalen på söndag kommer listorna att börja visas. Individuella topplistor finns för såväl hela Sverige som för varje rapportområde. Dessutom finns, som tidigare nämnts, en procentsiffra för varje rapportområde som visar hur stor del av rapportområdets sammanlagda decemberartsumma genom åren som rapporterats under Musikhjälpenrallyt. Vi hoppas på en rafflande kamp mellan alla områden som kommer att delta, så se till att engagera så många som möjligt av dina skådarvänner! Dessutom finns nu en instruktionssida för dig som inte är van vid att rapportera till Artportalen.

Via mobilen kommer du enklast åt topplistan genom att gå in här på www.skådarhjälpen.se och klicka fram menyn överst på sidan. Då hittar du Topplistan direkt under Musikhjälpenrallyt. Via en dator eller högupplöst surfplatta hittar du också en dedikerad sidomeny med alla direktlänkar för Musikhjälpenrallyt 2013 här till höger. Topplistan är precis som www.skådarhjälpen.se anpassad för mobilvisning och funkar lika bra hur du än väljer att komma åt den.

Så fort Musikhjälpen är igång på måndag kommer även länkar till insamlingsbössan och information om hur du gör för att betala att finnas här. Tills vidare visar dessa sidor allmän information om hur pengarna kommer att samlas in.

Nu räknar vi ner! 26 timmar kvar …