Som vanligt på fredagar: tiotusen i bössan!

Jösses vad tiden rasslar iväg, är det redan fredag? Att döma av bössans innehåll är det så i alla fall – de senaste åren har vi passerat tiotusenkronorsgränsen just på fredag och det gjorde vi för några timmar sedan i år också! Det bådar gott inför slutspurtshelgen 🙂 Tack alla som bidragit än så länge – nu växlar vi upp och lägger i helgväxeln!

I Musikhjälpenrallyt är nu läget som följer: Östergötland har fortsatt dra ifrån deltagarmässigt och är nu uppe i finfina 46 deltagare, på betryggande avstånd framför Göteborg på andra plats med 26. Artmässigt ligger dock Göteborg snäppet före men allra först ligger Öland. Vi får se om det håller i sig helgen ut! 165 deltagare är med än så länge, vi får se om det kan nosa sig upp mot 200-strecket eller om avgörandet helt ligger i de här 330 händerna.

Slutspurtshelgen kommer också bjuda på en del annat. I Skådarhjälpen inpå knuten kommer vi precis som förra året försöka engagera så många som möjligt i Facebooks största fågelgrupp, och dessutom ska vi se om inte våra lilla rödbröstade vän i Vargön ska kunna dra sitt strå till stacken (dvs bössan). Mer om detta i morgon!

Fortsätt fylla på i bössan och tjata lite lagom enerverande på alla ni känner att hjälpa till. Bössan: https://bossan.musikhjalpen.se/skadarhjaelpen