Sista dagen hägrar – det är nu det avgörs!

Då summerar vi inför den sista spännande dagen av Musikhjälpenrallyt! Vi närmar oss 150 deltagare, och av dessa håller fortfarande Östergötland fanan deltagarmässigt med 39 namn strax före Göteborg med 34, vilket också avspeglas i mängden kryss (Ög 1271, Gbg 1039). I nuläget håller också Östergötland undan i toppen av topplistan artprocentmässigt 2,5% före Närke. Därefter följer Öland och Göteborg i tur och ordning ytterligare ett par procent efter.

Men mycket kan hända imorgon! Det är första helgdagen på fem dagar, och under den tiden har antalet deltagare mer än dubblerats – så vem vet vad som händer imorgon? Vi har sett fina slutspurter förr, inte minst från Närke som många år knipit segern på upploppets sista metrar. Ut och skåda nu alla ni som har tid och lust, så får vi se hur det går! Och kom ihåg – det är inte för sent att värva fler deltagare. Det är imorgon det händer!

Och efter fredagkvällens spridningskampanj för att få även personer som inte deltar i själva rallyt att skänka till insamlingsbössan har det rasslat in ytterligare 3000 kronor, så nu ligger vi på 11 275 kronor och en 47:e plats bland landets över 3500 registrerade bössor! Bra jobbat! Fortsätt dela Skådarhjälpens förra inlägg även imorgon så ser vi hur mycket till det kan växa samtidigt som vi skådar klart det här.