Röda rutan och spräckta gränser efter tre dagar!

Äntligen har inte bara startskottet för Skådarhjälpen gått, nu är även hela underbara fantastiska Musikhjälpen-buren igång, och redan nu är det svårt att slita sig från favoriten ”Röda rutan” och #mh18.
 
Hur som helst, så här är läget i Skådarhjälpens Musikhjälpenrally efter tre av nio dagar:
  • Vi har spräckt 100-gränsen två gånger om!
    Antalet deltagare är uppe i 111 och antalet arter är uppe i 137.
  • Vi är oerhört nära att spräcka den tredje 100-gränsen!
    Antalet arter i ett enskilt rapportområde, här ligger Göteborg just nu på 99 tätt följt av Öland på 98.
  • Vi har spräckt 1000-gränsen två gånger om!
    Insamlingsbössan är nu uppe i 2900 kronor, och antalet registrerade kryss är uppe i 3141
Nu handlar ju inte allt om att spräcka gränser, men det är alltid kul när det händer och vi ser fram emot att spräcka ett par till under veckan som kommer! Vi hoppas att alla ni 111 som hittills gått in i tävlingen känner mysfaktorn tiodubblas nu när Musikhjälpen är igång på riktigt, och passar på att vara så smittsamma ni kan med den känslan så att vi blir ännu fler de närmaste dagarna.
 
Och som om inte symboliken kunde vara större skrev Röda rutan nyss följande (se bilden): ”Många svåra grejer på listan att kryssa av, men är det något ni klarar så är det att lösa kluriga saker!” Att det i själva verket handlade om listan William Spetz försökte hänga upp på väggen väljer vi att bortse ifrån, och ser det istället som en ren uppmaning till hela Skådarsverige att gå med i Skådarhjälpen och kryssa den här insamlingsbössan till skyarna. För att alla har rätt att funka olika.
 
Tillbaka till tv:n. Och Röda rutan. Kryssa lugnt!