Rekord och Roger Mooooore-utmaningen!

rogermooooore

Under kvällen passerade Skådarhjälpens digitala insamlingsbössa över 4550 kronor, vilket var den summa vi samlade in till förra årets Musikhjälpen. Förra året körde vi dock ingen tävling, utan samlade bara in, så det är bara att konstatera att det är bättre att ha roligt samtidigt som man skänker pengar! Summan tickar stadigt uppåt tack vare att allt fler når nya nivåer i sina artlistor och pytsar in nya 25-kronor. Tack alla ni som gör det!

Vissa nöjer sig dock inte med en art per krona. Roger Eskilsson från Göteborg gick redan innan Skådarhjälpens start ut med löftet att skänka hela 10 kronor per art! Efter många uppmuntrande kommentarer från andra deltagare beslutade sig också Erik Wallentin att haka på Rogers idé under måndagen, och kort därefter sällade sig även Andréas Hagström till skaran. Roger, som har jobbat på bra i Göteborgsområdet har vid det här laget redan pytsat in över 600 kronor, och siktar på några hundra till innan lördagen är över. Fantastiskt Roger! För att boosta Rogers fina ansats och uppmuntra ännu fler att hänga på ansluter även jag själv (=Pär Lydmark) till Rogers upplägg drar officiellt igång Roger Mooooore-utmaningen för er som vill ge ännu mer till Skådarhjälpens insamling än vad grundupplägget anger. Därmed inte sagt att ni som håller er till grundupplägget inte skulle vara lika viktiga som innan – för det är ni! Det allra viktigaste är att ni är med, för den största delen av summan är fortfarande produkten av alla små tillskott. Och ju fler som är med, desto fler hakar på!

Men vill man haka på Roger Mooooore-utmaningen är det förstås ingen som blir gladare än vi. Och Musikhjälpen. Och alla de där mammorna som kommer överleva sin graviditet bara för att vi skådar. Tre dagar kvar – nu kör vi even mooooore!