Insamlingsbössan är igång!

insamling

 

Nu är Skådarhjälpens digitala insamlingsbössa för Musikhjälpen igång! För er som är vana vid sms-betalningar är det inga konstigheter. Följ länken till insamlingsbössan i menyn (eller klicka på bilden ovan), välj belopp, fyll i mobilnummer, invänta sms:et och svara på sms:et enligt instruktionerna. Inga konstigheter. Det går också bra att skicka sms direkt till 72999 enligt ett speciellt mönster. Allt om det och mycket annat runt det här med sms-betalning hittar du via sidan [?] Så här betalar du i menyn.

När Musikhjälpens insamlingsbössor öppnades upp idag visade det sig att man lagt till fler belopp än vad förhandsinformationen angett, så nu är det lägsta beloppet man kan skänka 25 kronor istället för 50 kronor. Detta innebär naturligtvis att vi justerar Skådarhjälpens donationsstege till jämna 25-tal också, så att det blir tätare mellan delmålen. Ser du 1-25 arter betalar du in 25 kronor, 26-50 arter 50 kronor, 51-75 arter 75 kronor och så vidare. Vi ser helst att du betalar in pengarna löpande, så att vi kan följa insamlingens framfart. Det vill säga, så fort du har sett minst en art betalar du in 25 kronor, när du passerat 25 arter betalar du in 25 kronor till och tar sikte på 50-strecket, osv. Mer info om detta finns också på [?] Så här betalar du-sidan.

Så nu sätter vi igång, och försöker få Skådarhjälpen att klättra högt i de digitala insamlingsbössornas egen topplista, samtidigt som vi försöker klättra i våra egna topplistor!