Inför sista dagen och 10 000-kronorsvallen

Då så! Då börjar vi vandringen uppåt i bössan! Under natten har vi passerat den första milstolpen – tiotusenkronorsstrecket. Men än har vi långt kvar innnan alla som varit med i tävlingen har lämnat sitt bidrag så vi ska förhoppningsvis klättra en bra bit högre än så här.

När vi passerade 10 000 kr var det drygt 50 personer som bidragit till bössan, och vi är i skrivande stund 172 registrerade deltagare i Musikhjälpenrallyt och 601 Skådarhjälpenföljare på Facebook, så det finns många kvar som kan hjälpa till med sina bidrag under dagen!

Och i själva tävlingen då? Hur går det där? Ungefär så här: Vi är som sagt 172 deltagare hittills! Kan vi nå 200 tro? Vi har registrerat 6294 kryss hittills! Kan vi nå 10 000 tro? Vi är uppe i 172 arter hittills! Kan vi nå 180? 18 rapportområden är med! Kan vi nå 20? Frågorna hopar sig. Liksom frågan om den betryggande ledningen Öland har i nuläget kommer visa sig så betryggande i slutändan. Låt oss göra vad vi kan för att kasta omkull alla prognoser om slutresultatet! Lirka med alla ni känner så kör vi ett sista starkt varv nu under söndagen! Vi postar igen när vi tickat förbi nästa 5000-kronorsintervall …