God jul och tack för i år!

mh16_resultat

Det är bara sex dagar sedan vi gick i mål och nu är det plötsligt julafton! Tack för i år och god jul till alla ni 137 personer som deltog i Musikhjälpenrallyt och alla ni 204 personer som skänkte pengar till Skådarhjälpens insamlingsbössa för Musikhjälpen​!

Och vi klarade ju 100 000-kronorsvallen med råge! På fem år har vi nu samlat in nästan 107 000 kronor till behövande människor och natur! Det är helt shit-det-sitter-en-sibirisk-järn-på-min-fågelmatning-bra och gaaah-det-hoppar-ju-en-polyglott-i-grannens-häck-galet! Jag känner att jag skriver utropstecken efter varje mening idag! Men det får man på julafton!

I denna glädjeyra skickar vi också ut ett stort grattis till Öland som med stor marginal knep rallysegern, och Östergötland som knep det hedervärdaste av alla hedervärda alternativa pris – nämligen det för flest rallydeltagare!

Nu går vi i Skådarhjälpsdvala några månader och ses igen i Nationalskådarveckan 2017 (3-11 juni) då vi skådar in lite nya pengar till behövande natur. Shit, nu glömde jag utropstecknet på förra meningen! Ha en genombra julafton och en härlig vinter/vår!