Dags för slutspurt!

En dag kvar – nu börjar nedräkningen! Medan tiden tickar nedåt tickar bössan uppåt, och frågan är som vanligt: HUR HÖGT KAN VI KOMMA I ÅR? Idag passerade vi 15 000-kronorsgränsen, men hur många till gränser kan vi passera under söndagen? Det vet vi snart. Glöm inte att helst lämna era bidrag innan Musikhjälpen avslutas på kvällen så alla bidrag kommer med i den officiella siffran de redovisar vid utsläppet, och glöm inte att fortsätta att locka med fler! Ju fler vi blir desto mer kommer bössan att växa.

I Musikhjälpenrallyt ser väl Ölands ledning ut att hålla. Eller? Finns det dolda stordåd i skjortärmarna hos någon annan? Helt ointaglig är inte ledningen. I deltävlingen om flest registrerade kryss är det dock inte det minsta avgjort. Här leder Östergötland med bara 5 kryss mer än Öland, och Göteborg är inte heller långt efter. Vi hoppas på en härlig söndag i fält och många nya kryss, så får vi se var det landar.

Dagslistan gjorde en fin comeback idag också efter vardagens beskedligare listor, och var åter över 100 arter. Och talgoxe var åter på tronen efter ett par dagar med andra artar. Hur blir sista dagen här? Använd taggen #Skadarhjalpen20dec i Artportalens checklista för att få med dina obsar i listan, och följ sista dagens framfart på länken https://checklista.artportalen.se/lead…/Skadarhjalpen20dec.

Och från Skådarhjälpen inpå knuten har det flödat in massor av bidrag idag under rovfåglarnas dag i Fåglar inpå knuten. Imorgon avslutas det med fokus på allas favoritarter (se tidigare inlägg).

NU SPURTAR, SKÅDAR OCH SKÄNKER FÖR VI FÖR ALLT VAD VI ÄR VÄRDA SISTA DAGEN! #mh20