Dag 3 är slut och Musikhjälpen är igång!

JIHOO! Musikhjälpen är äntligen igång på riktigt! Och alla som varit lite oroliga för att det inte skulle bli samma oslagbara gemenskaphetskänsla när de inte är på ett torg kan andas ut – det är PRECIS lika fantastiskt som vanligt. Och Röda Rutan är förstås den huvudsakliga anledningen till att man helst inte vill sova alls de närmaste 144 timmarna.

Men nog om det, vi har ju en Skådarhjälp som pågår också! Idag passerade vi 5000 kronor i bössan och följande har hänt på våra tre insamlingsfronter:

• I Musikhjälpenrallyt har Öland ryckt lite, men samtidigt har jagande Gbg och Ög fått sällskap i nacken av Gotland, Halland och Västmanland. Härligt att se! Och deltagarantalet tickar vidare uppåt, nu är det 119 personer som är igång. Men fler kan vi bli, vi är ju inte ens halvvägs in i veckan än 🙂

• Dagslistan gick av naturliga skäl ner lite idag när det var måndag, men kom ändå upp i 94 arter. Blåmesen återknep förstaplatsen idag efter gårdagens nedknuffning och gårdagens ett talgoxen halkade ända ner till femteplats. Morgondagens tagg är #Skadarhjalpen15dec och länken till listan https://checklista.artportalen.se/lead…/Skadarhjalpen15dec precis enligt mönstret från tidigare dagar.

• Och i Skådarhjälpen inpå knuten stod nötväckorna för dagens insamlingsdraghjälp, och den gick finfint! Imorgon blir det stjärtmes – för mer info, se förra posten.

Och sa jag att Musikhjälpen har börjat? Kanske glömde det. MUSIKHJÄLPEN HAR BÖRJAT! Så.