Bonushelgen är klar, nu börjar det på allvar!

1854kr

Efter första helgen har drygt 60 personer gått in i Skådarhjälpens Musikhjälpenrally och tillsammans matat in 143 arter. Raritetsmässigt har Skåne som väntat gått på knock med tungviktartrion från Bjärehalvön (rödhalsad snäppa, svartand och isabellatörnskata), och antals- och procentmässigt ligger Öland i topp med 89 arter. Men mycket kan hända! Det är ju bara måndag, och sex dagar inklusive två helgdagar återstår.

En liten uppmaning: Sätt gärna in pengar i insamlingsbössan kontinuerligt, dvs efter varje dag, så blir framfarten roligare att följa. I nuläget har 13 personer bidragit med 1854 kronor, vilket innebär att cirka 50 deltagare ännu inte lämnat något bidrag. Nu har det även dykt upp möjlighet att betala in via Swish, så tillsammans med betalkorts- och sms-möjligheten är det nu enklare än någonsin att pytsa in sin dagspott! Klicka bara på bilden ovan för att komma till insamlingsbössan och välj den metod som passar bäst.

Ikväll klockan 20.00 kliver årets tre programledare in glasburen i Örebro och drar igång Musikhjälpen på allvar. Bänka er framför SVT Play eller SVT2 och sug in lite av Musikhjälpens smittsamma euforistämning då, och dra sedan med den ut i skådarvardagen under veckan som kommer. Kanske kan den inspirera till en extra liten lunchpromenad, en extra flukt genom fönstret på jobbet eller en extra omväg förbi grannens fågelbord på hemvägen. Varenda art räknas! Inte minst för mottagarna för årets insamling.