Årets insamlingsbössa är öppnad

insamling2014

Nu är Skådarhjälpens digitala insamlingsbössa för Musikhjälpen 2014 öppnad! Temat för årets insamling är att stoppa spridningen av hiv som i skymundan av det allmänna mediedrevet drabbar osannolika 6000 nya personer varje dag. Det innebär att en person i gemonsnitt smittas var 15:e sekund! Mer information om årets tema hittar du på Musikhjälpens sidor om årets insamling.

Rent tekniskt går insamlingen till precis som förra året, och för er som är vana vid sms-betalningar är det inga konstigheter. Följ länken till insamlingsbössan i menyn, välj belopp, fyll i mobilnummer, invänta sms:et och svara på sms:et enligt instruktionerna. Inga konstigheter. Det går också bra att skicka sms direkt till 72999 enligt ett speciellt mönster. Allt om det och mycket annat runt det här med sms-betalning hittar du via sidan [?] Så här betalar du i menyn.

När tävlingen väl är igång ser vi helst att du betalar in pengarna löpande, så att vi kan följa insamlingens framfart. Det vill säga, så fort du har sett minst en art betalar du in 25 kronor, när du passerat 25 arter betalar du in 25 kronor till och tar sikte på 50-strecket, osv. Mer info om detta finns också på [?] Så här betalar du-sidan.

Men först laddar vi några dagar till inför söndagens tävlingsstart …