20 000, 200 och ett Swish som ligger nere!

Ungefär samtidigt som det sista solljuset försvann passerade vi 20 000-kronorsstrecket, och ungefär där någon gång passerade vi också 200 deltagare! Jättekul att ni varit med allihop! Nu återstår bara att uppdatera alla listor och betala in till insamlingsbössan om ni inte gjort det, så får vi se hur både tävlingen och insamlingen slutat om några timmar!

Tyvärr har Swish under eftermiddagen haft stora tekniska problem (kanske pga överbelastning från Musikhjälpen), så just nu går det inte att betala med Swish. Men det går precis lika enkelt att betala med kort (jag testade precis), direktbetalning (via Nordea, SEB, Swedbank eller Handelsbanken) eller sms (om man har aktiverat betalning via telefonräkning) så vi hoppas att detta swishstopp inte ska leda till att några tilltänka musikhjälpenbidrag inte kommer fram!

Var nu så givmilda ni kan de här sista timmarna, och fyll gärna på bössan med ett sista extrabidrag om ni känner er klara sedan tidigare! Nu laddar vi inför utsläppet av programledarna kl 20.00!