Om Skådarhjälpen

Alla människor på jorden mår inte bra. Inte alla fåglar heller. Men alla mår bra av att skåda fågel – i alla fall om man är fågelskådare. Det är därför Skådarhjälpen finns.

NIO DAGAR I DECEMBER, NIO DAGAR I JUNI

Två gånger om året slår vi våra kikare ihop och skådar för en bättre värld (och för att vi är så barnsligt förtjusta i att tävlingsskåda under ordnade former). I december skådar vi för en bättre mänsklighet tillsammans med Musikhjälpen under Musikhjälpenveckan, och i juni skådar vi på cykel eller till fots för en bättre fågelvärld i anslutning till Sveriges nationaldag. Alla är välkomna att vara med. Ju fler vi är, desto bättre! Läs mer om dessa arrangemang här:


VART GÅR PENGARNA?

Pengarna vi drar in i december går till Musikhjälpens aktuella humintära projekt, och pengarna i juni går till ett aktuellt fågelskyddsprojekt. Pengarna kommer från deltagarna själva eller sponsorer. Mer om det hittar du här:


FÖLJ SKÅDARHJÄLPEN

Skådarhjälpen finns på Facebook i två former (har du inget konto på Facebook ordnar du det enkelt på en minut här):

Du kan också följa Twitterkontot @skadarhjalpen för löpande uppdateringar. Och använd gärna hashtaggen #skadarhjalpen när du skriver något om Skådarhjälpen på Twitter, Instagram, Facebook, Google+ eller andra tagbaserade medier.

MER INFORMATION

Skådarhjälpen drivs helt ideellt, utan vinstintresse. Alla pengar som samlas in går oavkortat till den aktuella insamlingen. För mer information kontakta Pär Lydmark på info@skadarhjalpen.se.